Keto Light : Közel 60%-uk elmúlt három hónapban.

Keto Light : Közel 60%-uk elmúlt három hónapban.

Sokkal, de sokkal fiatalabb lakosságot látunk kórházban COVID miatt. És ismét, ez az oltatlan lakosság nagy része.”

Ismét lassulnak a COVID-oltások

A COVID-19 oltások, amelyek ingyenesek, és számos iowai gyógyszertárban előjegyzés nélkül kaphatók, hatékonyan akadályozzák meg az embereket a koronavírus elkapásától, és ha elkapják, csökkentik a vírusterhelést, hatékonyan minimalizálják annak terjedési képességét és fenntartják a fertőzést. a COVID-19 legrosszabb tünetei a távolban. Röviden: erős védelmet nyújt a COVID-19 ellen mind az egyén, mind a közösség számára.

A védőoltás beadása annál is fontosabb, amikor elkezdődik a személyes iskola, amikor a gyerekek a lakásban keverednek, és sokan közülük túl fiatalok az oltáshoz – mondta O’Brien. A 12 év alatti gyermekek nem kaphatnak védőoltást.

Annak ellenére, hogy a gyerekek általában keto light official nem viselik el a súlyos COVID-19 eseteket – az állam szerint jelenleg nincs COVID-19 miatt kórházba került gyerek –, mégis terjeszthetik az azt okozó vírust – mondta O’Brien.

Bővebben: Bublé, Taylor, Incubus COVID-oltás igazolását kéri, negatív teszt a Des Moines-i koncerteken

Az Iowában beadott COVID-19 elleni védőoltások száma szintén csökkent ezen a héten a hónap eleji rövid emelkedés után. Körülbelül 18 500 iowani kapta meg az első adag oltást keto light official website az előző héten, szemben az azt megelőző héten több mint 22 000-rel és 21 500-zal az azt megelőző héten.

Az iowai közegészségügyi minisztérium ideiglenes igazgatója, Kelly Garcia egy sajtóközleményben sürgette a iowaiakat, hogy oltassanak be, és megjegyezte, hogy a Pfizer vakcinát az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság teljes mértékben jóváhagyta.

"Sok eszközünk van, amelyekre szükségünk van magunk és szeretteink biztonságának megőrzéséhez, és a legfontosabb eszközünk a vakcina, amely rendkívül hatékony a súlyos betegségek, a kórházi kezelés és a halál megelőzésében" – mondta Garcia nyilatkozatában. aki az FDA teljes keto light official körű engedélyének biztosítására várt, arra kérem Önt, hogy még ma ütemezze be időpontját."

A közleményben a minisztérium az oltási kampány nevéhez fűződik, hogy az állam ne lássa újra ugyanazt a kórházi kezelési arányt, mint novemberben, amikor egyszerre több mint 1500 COVID-19-fertőzött ember került kórházba Iowában.

Nick Coltrain a Register politikai és adatriportere. Érd el az ncoltrain@registermedia.com címen vagy az 515-284-8361 telefonszámon.

Iowa több mint 100 000 első adag COVID-19 vakcinát kap ezen a héten, először lépve át a hőn áhított dózisok hat számjegyű mérföldkövét.

Az ellátást a Johnson & Johnson által keto light site kifejlesztett mintegy 33 400 adag vakcina erősíti. Ez a vakcina csak egy adagot igényel a teljes hatékonysághoz. Ez a vakcina a hétvégén kapott szövetségi sürgősségi jóváhagyást.

Ezek az adagok az Iowa által várhatóan körülbelül 85 000 első injekciós adag vakcina beérkezését jelentik a Pfizertől és a Modernától, amelyek mindegyike utánkövetési dózisokat igényel a teljes hatékonyság eléréséhez. A második felvételek külön kerülnek kiosztásra.

Az állam kormányának küldendő Johnson & Johnson-adagokat – a teljes összegből körülbelül 25 600-at – 17 megye számára különítik el, ahol magas az élelmiszer- és mezőgazdasági gyártásban dolgozó munkavállalók száma, akik nem képesek szociális távolságra a lakóhelyiségben vagy a munkakörülmények miatt. mint például a húscsomagoló üzemekben keto light. A fennmaradó 33 400 darab – 7 800 adag – közvetlenül a kiskereskedelmi gyógyszertárakba kerül kiosztásra.

Bővebben: A Tyson és a JBS iowai üzemeinek húscsomagolói COVID-19 vakcinát kapnak ezen a héten

Az iowai közegészségügyi minisztérium tisztviselői remélik, hogy a célzott szétszóródás „biztosítani fogja, hogy a helyi közegészségügy koordinálhasson a munkaadókkal a COVID-19 vakcina gyors beadását a vírus által aránytalanul érintett munkaerő számára” – áll egy aláírás nélküli sajtóközleményben.

Az állam Black Hawk, Buena Vista, Cerro Gordo, Clarke, Crawford, Dallas, Dubuque, Linn, Louisa, Marion, Marshall, Muscatine, Plymouth, Pottawattamie, Sioux, Tama és Wright megyéket célozza meg.

Kim Reynolds, a republikánus kormányzó a múlt heti sajtótájékoztatón ismertette a tervet a szövetségi jóváhagyás előtt.

„Úgy gondolom, hogy ezen a szintcsoporton túl jó ütemben dolgozhatunk, ha valóban kihasználjuk a Johnson & Johnson előnyeit” – mondta Reynolds.

A Johnson & Johnson vakcina normál hűtőszekrényben tárolható, így kiválóan alkalmas arra, hogy kimenjenek a munkahelyekre – mondta Kelly Garcia, az iowai közegészségügyi minisztérium ideiglenes igazgatója.

A Johnson & Johnson vakcina, akárcsak a Pfizer és a Moderna keto light által kifejlesztett kétlövéses vakcinák, rendkívül hatékonynak bizonyult a COVID-19 legsúlyosabb megnyilvánulásainak megelőzésében. A közegészségügyi minisztérium https://chocolate-slim-official.top/hu/ iowai minisztériuma szerint nem számoltak be olyan esetekről, amikor a Johnson & Johnson vakcinát kapott személy a COVID-19 miatt kórházba került, vagy meghalt volna a betegségben.

Jeff Zients, a Fehér Ház koronavírus-válaszának koordinátora egy hétfő reggeli sajtótájékoztatón elmondta, hogy a szövetségi kormány ezen a héten mintegy 3,9 millió adag oltóanyagot szállít ki – a vállalat teljes készletét. Népességarányosan oszlik el – mondta.

Zients szerint a cég további 16 millió adag oltóanyag kiosztását tervezi a hónap végéig.

Bár az ország növekvő oltóanyag-ellátása és elosztása jó hír, a tisztviselők elmondták, hogy a korlátozások enyhítésére is figyelmeztettek, különösen a koronavírus fertőzőbb változatainak megjelenése miatt.

Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjának igazgatója, Dr. Rochelle Walensky hétfőn azt mondta, hogy bár az ország napi 70 000 keto light official új megbetegedése a járvány csúcspontjához képest csökkent, ez még mindig túl magas.

"Az esetek ezen a szintjén, a változatok terjedésével teljesen elveszítjük a nehezen megszerzett talajt" – mondta Walensky. "Ezek a változatok nagyon is valós fenyegetést jelentenek népünkre és fejlődésünkre. Most nem akkor van itt az ideje, hogy lazítsunk a kritikus biztosítékokon, amelyekről tudjuk, hogy megállíthatják a COVID-19 terjedését közösségeinkben, nem akkor, ha olyan közel vagyunk."

A CDC szerint az országosan bejelentett több mint 2500 esetből tíz iowani fertőzött koronavírus-változattal.

Csökkenő tendenciát mutat azoknak az iowai államoknak a száma, akiknél pozitív a koronavírus-teszt, vagy akik kórházba kerültek az általa okozott betegséggel, a COVID-19-cel az őszi brutális esetek és kórházi kezelések óta keto light official. Reynolds a csökkenő kórházi kezelési arányra hivatkozott, amiért úgy döntött, hogy február elején feloldja az összejövetelekre és a maszkokra vonatkozó követelményeket.

Több:

  • Kim Reynolds kormányzó védi a maszkmandátum feloldására vonatkozó döntést, valamint a COVID-19-re vonatkozó egyéb korlátozásokat
  • Hogyan segítik elő a monoklonális antitestek az iowai COVID-19 betegek kórházi kezelését?
  • Iowában a COVID-19-járvány javulása tapasztalható a kórházi keto light official kezeléseken túl is, amelyek július óta a legalacsonyabb szinten vannak

Reynolds és az iowai közegészségügyi minisztérium tisztviselői továbbra is arra biztatják az iowaiakat, hogy maradjanak otthon, ha betegek, viseljenek arcvédőt nyilvános helyeken, tartsák be a megfelelő higiéniát és tartsák be a szociális távolságtartást, amikor a háztartásukon kívül tartózkodnak.

Nick Coltrain a Register politikai és adatriportere. Érd el az ncoltrain@registermedia.com címen vagy az 515-284-8361 telefonszámon.

Amikor Kim Reynolds iowai kormányzó 2020. március 8-án bejelentette, hogy az új koronavírus első három megbetegedését észlelték az államban, az aggódó iowaiak csak sejtették, mi fog felborítani életük minden aspektusát.

Az azóta eltelt évben az élet drámaian – és talán véglegesen – megváltozott Iowában.

A vállalkozások bezártak és újranyitottak. A barátok és a családok megküzdöttek az elmaradt mérföldkövekkel, ahogy a születésnapok, esküvők keto light official website és ballagások az internetre költöztek. Elfogadtuk a maszkolást, a távmunkát és a Zoom boldog órákat. Gyászoltunk együtt és magányosan. Éreztük, hogy politikai törésvonalaink és az amerikai rugalmasságba vetett reményünk is elmélyül.

És mindezek mellett több mint 5500 iowani embert gyászoltunk a halálos COVID-19 vírus miatt.

Tovább: 5000 iowani halt meg a COVID-19-ben. Közel 60%-uk elmúlt három hónapban.

A Des Moines Register egy év után, minden mástól eltérően, alapos cikkek és multimédiás ajánlatok sorozatát indítja el, hogy jelezze mindazt, ami megváltozott, és várja a jövőt.

Miközben a Register arra készül, hogy megemlékezzen az első pozitív iowai esetek egyéves évfordulójáról, szeretnénk hallani az olvasók véleményéről.

Meghívjuk Önt, hogy ossza meg gondolatait (legfeljebb 500 szóból). Megoszthatod veled, hogyan változott az életed, megoszthatod azokat a dolgokat keto light official, amiket magadról tanultál, a nehézségeket, amelyekkel szembesültél, vagy a jövőre vonatkozó reményeidet.

Az elmélkedések teljes egészében közzétehetők, vagy felhasználhatók a jövőbeni tudósítások iránymutatására. Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, hogy megoszthassa gondolatait.

Nem látja a fenti űrlapot? Kattintson ide .

A Kim Reynolds iowai kormányzó által csütörtökön bejelentett 1B fázisra való átállásnak köszönhetően több iowai állampolgár kaphat COVID-19 oltást.

"Hétfőtől a már meglévő egészségügyi problémákkal küzdők megkaphatják az oltásokat" – mondta Christa Poggemiller, a Des Moines megyei közegészségügyi adminisztrátor.

Korábban az 1B fázisban csak a 65 év felettiek szerepeltek, de Reynolds csütörtökön bejelentette, hogy a csoportot kiterjesztik a 16 és 64 év közöttiekre, akiknek már fennálltak a betegségei.

A Betegségmegelőzési és Betegségmegelőzési Központ szerint 12 egészségügyi állapot bizonyítottan okoz szövődményeket, és további 12 olyan, amely feltételezhetően szövődményeket okoz.

Számos, a vért, a szívet, a vesét és a tüdőt érintő krónikus állapot szerepel a vakcinázási jogosultság következő sorozatában. Ez azt jelenti, hogy a májbetegségben, COPD-ben, közepesen súlyos vagy keto light site súlyos asztmában, sarlósejtes és magas vérnyomásban szenvedők kaphatnak védőoltást, csakúgy, mint az 1-es és 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők, rákos betegek, Down-szindrómás, neurológiai állapotok, például demencia, és azok, akiknek immunrendszere HIV-fertőzés, transzplantáció vagy immunszuppresszív gyógyszereket szed, kaphat védőoltást.

Azok, akik túlsúlyosak vagy elhízottak – azaz 25 feletti testtömegindexük – szintén jogosultak oltásra Iowában. A BMI-t a magasság és a súly alapján számítják ki, az 5,2 hüvelykesek 140 fontnál, a 6,2 hüvelykeseknél pedig 190 fontnál számítanak túlsúlyosnak.

Azok keto light a személyek is jogosultak a vakcinára, akik dohányoznak vagy jelenleg terhesek.

A feltételek teljes listája megtalálható a CDC honlapján.

Akik már átestek a COVID-19-ben, még mindig be kell oltaniuk, mert nem tudni, meddig marad ki az immunitás.

A Des Moines Register jelentése szerint Reynolds bejelentése azt jelenti, hogy az iowaniak körülbelül fele jogosult az oltásra.

Ma van a következő oltóklinika, ami két napon belül a második oltási klinika, és Poggemiller reméli, hogy Des Moines megye a jövő héten is be tud kerülni még néhány vakcinaklinikába, de ez attól függ, hogy hány oltást kapnak a megyében. az államtól.

Amint az adagok beérkeznek, a közegészségügy arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban beadja az adagokat, hogy továbbra is minél keto light official website több oltóanyagot kaphasson kiosztásra.

Bővebben: Hogyan befolyásolta a COVID-19 a Burlington School District tanulói teljesítményét, fejlődését

Az oltóklinikák mindig segítségre szorulnak, de aki segíteni akar, hívja a Közegészségügyet a (319) 753-8290 telefonszámon.

Poggemiller elmondta, hogy az önkéntesek elhelyezését a klinikákon előre megtervezik, és előfordulhat keto light site, hogy nem lesz hely azoknak, akik bejelentés nélkül megjelennek önkéntes tevékenység céljából.

Ezek az oltási szabályok nem csak Iowanra lesznek hatással. Bármely államból bárki kaphat oltást Iowában, feltéve, hogy eljut az államba.

Ha egy gyárban dolgozik Des Moines megyében, nem kell aggódnia amiatt, hogy felkerül a várólistára, hogy megkapja a vakcinát. Lehet, hogy a közegészségügy megkeres. Poggemiller elmondta, hogy munkatársai azon dolgoznak, hogy bejussanak a gyárakba, hogy a dolgozókat a számukra kényelmes módon beoltassák.

Összességében Poggemiller elmondta, hogy az oltási klinikák nagyon sikeresek voltak. Az iowai közegészségügyi minisztérium honlapja szerint Des Moines megye a nyolcadik helyen áll az oltások beadásában, míg a 18. helyen áll a lakosság számában.

https://phuonghoangschool.com/wp-includes/nexus-slot/